Hoe werkt het?
aanleveren - mastering - upload naar zender

logo INFO

LOGIN AANVRAGEN

Om bestanden te kunnen aanleveren via onze website heeft u een login nodig. Deze kunt u aanvragen via de button REGISTREREN. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van uw registratie. U kunt daarna direct beginnen met het aanleverproces via de button UPLOAD.

LogoMakr(2)

INVULLEN & AANLEVERING

Na het inloggen krijgt u een aantal vragen over de commercial of het tv programma. Deze gegevens hebben wij nodig om aan te kunnen leveren bij de zender. Het is belangrijk het bestand een unieke naam of code te geven. Deze naam vult u ook in op het invulformulier. Wanneer u alle verplichte velden heeft ingevuld, ontvangt u een bevestiging. In deze mail staan de login gegevens van onze FTP. Deze server hangt aan een glasvezelverbinding van 500MB en is bereikbaar via webbrowsers en FTP programma's. U kunt direct met uploaden beginnen. Zodra u het bestand heeft aangeleverd krijgen wij automatisch een bevestiging. Wij zullen uw opdracht zo snel mogelijk na ontvangst behandelen.

logo UPLOAD

MASTERING & AANLEVERING

Zodra wij uw bestanden hebben ontvangen verwerken wij uw opdracht zo snel mogelijk. De commercial of het tv programma wordt gemasterd volgens de norm van de zender. Het beeld wordt broadcast safe gemaakt. Het audio aangepast aan de verplichte R128 Loudness-norm. En er wordt een XML file gemaakt met alle metadata die u heeft aangeleverd via onze website. Daarna worden de MXF en de bijbehorende XML aangeleverd aan de gewenste zender(s).